Forside * Nyheder

Eversolo alt-i-en streamer kan nu købes i Danmark

-

Eversolo, som er producent af audio-elektronik, har gjort sin indtræden på den danske scene med deres nyeste alt-i-én streamer-DAC, DMP-A6. På rekordtid har dette produkt markeret sig som en konkurrent i prisklassen under 10.000 kr.

 

Annonce:

DMP-A6, som er blevet rost og anerkendt af eksperter verden over, er nu tilgængelig i Danmark med anbefalingerne i orden. Den har modtaget den eftertragtede “Editors Choice” fra HifiChoice, “Applause Award” fra stereonet, “Best-in-Class” fra AVforums, 5 stjerner og “Speciel Anbefalet” i Stereo+, samt 5 hjerter i HifiPig og en utrolig “INSANE” vurdering fra Steve Huff Reviews.

DMP-A6 har et 6-tommer højopløste display og intuitiv brugerinterface. Den understøtter en bred vifte af lydformater og streamingtjenester, herunder Qobuz, Tidal, Spotify og Roon. Med dobbelte high-end DAC-chips og audio-grade komponenter leverer den en lydkvalitet, der efterlader lydentusiaster i ærefrygt. Produktet tilbyder også muligheden for at tilføje en 2TB SSD-harddisk og leveres med både balancerede og single-ended output-muligheder. Alt dette til en imponerende pris på kun 6.295,- kr.

 

Hvis du søger den ultimative lydoplevelse, tilbyder Eversolo også en “Master Edition” af DMP-A6, der inkluderer opgraderet clock og op-amps, og den er tilgængelig for 8.795,- kr.

Udover deres streamer-DACs har Eversolo også et udvalg af rene DACs i deres sortiment.

Eversolo’s produkter er nu tilgængelige i Danmark og distribueres af Inventum. Du kan finde dem online på www.eversolo.dk samt i udvalgte butikker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.