Forside Produkter Mobil

Fastspeed lancerer 5G internet til spotpris

-

Bredbåndsselskabet Fastspeed går mobilt og lancerer 5G internet

Bredbåndsudbyderen Fastspeed lancerer fra i dag mobilt bredbånd via 5G-teknologi og dumper samtidig prisen i forhold til konkurrenterne. Fastspeed, som er kendt for sin rebel-tilgang til markedet, benytter sig af 3s netværk i denne nye satsning.

Annonce:

”Vi er stolte over at kunne tilbyde dette banebrydende produkt til vores kunder. Med denne nye 5G-service, kan vi tilbyde uovertruffen internetdækning over hele landet til priser, der tidligere var utænkelige,” udtaler Jens Raith, direktør i Fastspeed, til ITwatch.

Historisk set har Fastspeeds kerneprodukter været centreret omkring kabel- og fiberinternetforbindelser. Med denne bevægelse ind på 5G-markedet signalerer virksomheden en tilpasning til den teknologiske udvikling og en fortsættelse af deres mission om at tilbyde internettjenester til overkommelige priser.

Fastspeeds produkter er tilmed ubegrænsede, hvilket betyder, at der ikke er nogen dataloft for forbrugerne.

Denne satsning sker i samarbejde med 3, hvilket markerer en synergi mellem to firmaer, der begge er drevet af et ønske om at udfordre og innovere i telekommunikationssektoren.

 

Priser

  • Fastspeed 5G uden router kr. 239/måned
  • Fastspeed 5G med router-leje kr. 289/måned

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.