Forside * Nyheder

Google forbedrer Bard – samtale-AI – nu med flere danske funktioner!

-

Googles samtale-AI, Bard, har fået en markant opdatering. Siden lanceringen i juli har den teknologiske gigant modtaget feedback fra brugerne og brugt denne til at perfektionere den underliggende sprogmodel, PaLM2.

Google udruller flere funktioner af Bard, som tidligere kun var tilgængelige på engelsk, til 40 nye lande – inklusiv Danmark. Dette omfatter muligheden for at integrere billeder med Google Lens, inkludere billeder fra Search i Bards svar, samt tilpasse tonen og stilen i Bards svar tilpasset forskellige samtalesituationer.

Selvom alle disse opdateringer er blevet lanceret, vil nogle først være tilgængelige på engelsk, mens andre allerede er tilgængelige på dansk.

Annonce:

Hvad kan du forvente af den nye Bard?

  • Tættere integration med Googles tjenester: En ny funktion kaldet Bard Extensions tillader Bard at trække oplysninger fra forskellige Google-tjenester, såsom YouTube, Maps, Flights og Hotels. Det betyder, at brugere kan anmode om en hel rejseplan, se forslag til flyrejser og hoteller, få videoanbefalinger for seværdigheder eller endda finde vej til lufthavnen – alt dette i en enkelt chat. Denne funktion introduceres først på engelsk men kommer til dansk senere.
  • Samarbejde med Gmail, Docs og Drive: Bard kan nu hente relevant information fra disse tjenester, hvilket kan hjælpe med at opsummere dine e-mails eller dokumenter. Dog skal brugere vælge denne funktion, og ingen af de indsamlede data vil blive brugt til at træne Bard eller målrette reklamer.
  • Faktatjek ved hånden: Google har tilføjet en “Google it” funktion, der giver brugere mulighed for nemt at dobbelttjekke Bards svar. Dette er især nyttigt, hvis du vil sikre dig, at den information, du får, er præcis.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.