Forside * Featured

Googles næste Chromecast-fjernbetjening får måske flere knapper

-

Google har potentiel ny teknologi i støbeskeen, og det ser ud til at være en opdateret version af deres Chromecast-fjernbetjening, der kommer med flere funktionelle knapper

I den nyeste beta-version af Android TV 14 er der fundet et ikon, som illustrerer en mulig ny Chromecast-fjernbetjening. Ikke kun indeholder designet flere knapper end den tidligere model, men en af knapperne viser også et interessant stjernelogo. Det skriver The Verge.

Annonce:

Mishaal Rahman, kendt for sin dybdegående analyse af Android, gjorde denne opdagelse ved at se nærmere på systemvideoen i den omtalte beta-version. Han præsenterede offentligt et billede af, hvad der kunne være Googles næste skridt inden for fjernbetjening til deres TV-software.

Flere knapper og en med stjerne icon.Billede: Mishaal Rahman på X

Sammenlignet med den nuværende pilleformede fjernbetjening, der blev introduceret i 2020, ser denne nye model ud til nogenlunde at have bevaret designet. Dog er der nu plads til ekstra knapper, der ser ud til at kunne regulere volume eller skifte kanaler.

Men det mest iøjnefaldende er stjerneknappen på den nederste del af fjernbetjeningen. Ifølge Rahman kunne denne knap være den tidligere rygtede “magiske knap” fra 2020 – en knap, der kan tilpasses, så brugeren kan skabe genveje til deres foretrukne apps.

Googles engagement i at tilbyde flere brugerdefinerede kontrolmuligheder er tydeligt. Tidligere i år introducerede de nye tv-fjernbetjeninger i deres Google Home-app, og deres nyeste Pixel Tablet tilbyder nu smart home-kontrolmuligheder, når den er placeret i en dock.

Selvom dette indtil videre kun er spekulation, er der en god chance for, at vi får mere at vide om denne potentielle nye Chromecast-fjernbetjening ved Googles Made by Google-event den 4. oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.