Forside Nyheder

Hiper klar på GlobalConnect Privat fiber

-
Foto: recordere.dk

50.000 danske husstande kan nu vælge Hiper via GlobalConnect Privats fibernet

Fra i dag er dørene åbnet for 50.000 danske husstande, som nu har muligheden for at tilkoble sig Hipers internet gennem GlobalConnect Privats (tidligere Onefiber) fibernetværk. Som en del af lanceringen byder Hiper på en tiltalende kampagne med 1000/1000 Mbit fiberforbindelse til en særpris.

Hiper, som humoristisk i reklamerne udtaler, at de kun er gode til internet, ser denne udvidelse som en gylden mulighed for at udvide deres tilbud til endnu flere danskere. Og denne udvidelse kommer som en nyhed, som er modtaget med stor entusiasme internt i firmaet.

Annonce:

”Vi ser dette som en milepæl, hvor vi kan bringe lynhurtig og pålidelig internetforbindelse via GlobalConnect Privats fibernet til 50.000 nye husstande. Fiber spiller en central rolle i den moderne tids internetbehov, da den sikrer høj hastighed og upåklagelig kvalitet. Uanset om det er gaming, streaming eller hjemmekontors videomøder, så er vi overbeviste om, at danskere vil have en stabil og hurtig forbindelse.” udtaler Mads Hein, direktør for Hiper, i en udmelding.

Som en del af lanceringen har Hiper også introduceret et lokketilbud. Nytilkomne kunder fra GlobalConnects fibernet kan nu få en 1000/1000 mbit forbindelse til kun 319 kr. Derudover tilbydes en særlig kampagne, hvor de første seks måneders abonnement er nedsat til kun 199 kr. pr. måned.

 

Annonce:
Forrige artikelUdsender opdatering: Apple bøjer sig for strålingsbekymringer
Næste artikelLG lancerer markedets største OLED-TV med banebrydende trådløs teknologi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.