Forside * Nyheder

Homee kan nu være en Matter bridge

-

 

Brain-Cube fra Homee

Homee smart home-løsning er blevet opdateret som den også kan fungere som en Matter bridge i hjemmet

Den tyske smart home-løsning, Homee, som er kendt for sin unikke modulopbyggede stak, er nu blevet en integreret del af Matter-familien. Med sin nylige softwareopdatering, version 2.40.0, er Homee nu en Matter-bro (bridge), hvilket bringer det tættere på universel kompatibilitet inden for smart home-industrien.

Annonce:

For dem, der er nye inden for Homee-verdenen, er det en smart home-løsning, der baserer sig på en hovedenhed kaldet Brain Cube. Til denne hovedenhed kan brugerne tilslutte forskellige moduler, der er designet til at håndtere specifikke protokoller. Hvis man for eksempel ønsker at integrere Zigbee-baserede enheder i sit smart home, kan man blot tilføje det relevante modul til Brain Cube.

Den nyeste opdatering til Homee betyder, at de enheder, der er forbundet via Homee, nu også vil være Matter-kompatible. Selvom opdateringen aktuelt kun er i betaversion og ikke fuldt certificeret, indikerer denne bevægelse en positiv fremtid for Matter-integration i mange smart home-systemer.

Dog skal det bemærkes, at denne betaversion primært fokuserer på basale enheder som dem, der kontrollerer elektriske apparater samt temperatursensorer. Håbet er, at Matter-certificeringen vil forløbe mere gnidningsfrit end HomeKit-integrationen, som stadig befinder sig i beta-stadiet.

Med flere og flere smart home-løsninger, der hopper ombord på Matter-toget, ser fremtiden lys ud for mere sømløs integration og interaktion mellem forskellige smart home-enheder og platforme.

Flere detaljer om Homees seneste software-opdatering her

Homee kan let på navnet forvekles med Homey som kommer fra Holland. Homey sælger også Smart Home hubs.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.