Forside Nyheder

IFA2023: Dreame lancerer en avanceret alt-i-en rengøringsrobot

-

Ved dette års IFA-messe i Berlin har Dreame præsenteret deres nyeste skud på stammen: DreameBot L20 Ultra, en avanceret kombination af robotstøvsuger og -moppe.

Dreame byder på et børstesystem, der kan nå helt ind i hjørnerne, en støvsugningskapacitet, der klare sig udmærket på alle underlag, og en ladestander, som også renser moppedelen og udskifter vandet.

 

Annonce:

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne robot, er dens evne til at automatisere næsten hele rengøringsprocessen. Fra dens bevægelige moppe, 7.000Pa sugeevne til det Duo-Scrub moppesystem og automatisk vand- og sæbeopfyldning, L20 Ultra kan tage sig af det hele. Desuden, med en tilsluttet vandkilde, kan den automatisere hele processen og robotens vedligeholdelse.

Denne robot er ikke kun en rengøringsmaskine, men den er også intelligent. Med understøttelse af Siri og Google Assistant, hurtig opladning og et batteri på 6.400 mAh, er DreameBot L20 Ultra designet til at være så praktisk som muligt. Dens avancerede kunstige intelligens kan identificere hvilke områder i hjemmet, der kræver mere rengøring, og den kan også tilpasse sin rengøringsmetode efter årstiden.

 

Pris og tilgængelighed

DreameBot L20 Ultra vil være tilgængelig i Danmark fra medio september 2023 til en vejledende pris på 8.999 kroner.

Annonce:
Forrige artikelSony lancerer Xperia 5 V: Kompakt Android mobil med avanceret kamera
Næste artikelApple dominerer Telias Top 10, men Samsung og OnePlus gør indhug
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.