Forside * Nyheder

Kig forbi: Åbent hus hos DR Aarhus

-
Foto: Marco Møller / DR

Kig med bag kulisserne hos DR i Aarhus til Åbent Hus

Den 16. september fra 10.00 til 15.00 inviterer DR i Aarhus alle til at komme og se, hvordan det hele fungerer. Det er en unik chance for at se studierne, møde redaktionsfolkene og få en snak med værterne.

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det føles at tage ‘den hemmelige udfordring’ fra ‘Den store bagedyst’? Eller ønsker du at høre om Frank Erichsens oplevelser på Kastaniegaarden? Dette er din chance for ikke bare det, men også at hilse på Karla Kylling, lave et indslag til TV Avisen og meget mere.

Annonce:

Under dit besøg på Olof Palmes Allé i Aarhus N vil der være en række aktiviteter hele dagen, der passer til alle aldersgrupper. Du kan møde kendte ansigter fra shows som ’Den Store Bagedyst’, ’Nak & Æd’, samt ’Mabinooz’. Desuden vil personligheder som Stéphanie Surrugue, Anders Lund Madsen, DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn og mange andre være til stede.

Derudover vil du kunne møde den nye vært fra ’Ultra Nyt’, Solaf Masoud, skuespillere, musikere, vejrværter og mange andre, der gør det muligt for DR at sende programmer dagligt. Så tag med og få et unikt indblik i DR’s verden i Aarhus.

 

Tid og sted

Den 16. september fra klokken 10.00-15.00
Adresse: Olof Palmes Allé 10, 8200 Aarhus N

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.