Forside Produkter Mobil

NETGEAR introducerer WiFi 7 i Orbi 970-serien

-

NETGEAR lancerer nu en opdatering til deres Orbi-serie. Den nye Orbi 970 kommer med et frisk, moderne design, en højtydende antenne og den seneste WiFi 7 teknologi.

Med mere end et kvart århundredes erfaring bag sig leverer Orbi 970-serien enestående hastigheder – op til 27 Gbps. Dette er særligt vigtigt i en tid, hvor hjemmenes internetforbindelser udsættes for stigende belastning grundet mange enheder, 4K/8K-streaming, spil og AR/VR-underholdning.

 

Annonce:

Mens WiFi 6E åbnede døren for 6GHz-båndet, tager WiFi 7 teknologien skridtet videre ved at udvide kanalerne til 320 MHz. Med Orbi 970 kan op til 200 enheder forbindes, og alle drager fordel af den imponerende hastighed og ydeevne.

Drevet af Quad-Band, MLO og forbedret dedikeret WiFi-forbindelse, sikrer Orbi 970, at hjemmets internet forbliver lynhurtigt. Designet er både stilfuldt og funktionelt, med enhederne let at placere rundt om i hjemmet, og de 12 kraftfulde antenner sikrer fuld dækning.

David Henry fra NETGEAR udtaler: “Orbi 970-serien repræsenterer en revolution inden for hjemmenetværk, hvor vi kombinerer vores ekspertise med de nyeste teknologier for at levere enestående hastigheder.”

 

1 års NETGEAR Armor

Orbi 970-serien kommer også med et års NETGEAR Armor, en indbygget sikkerhedsløsning, og en 30-dages prøveperiode til NETGEARs forældrekontrol. Med Orbi-appen er det nemt at styre netværket, uanset hvor du er.

Det nye Mesh-system dækker mere end den tidligere 960-serie og kan nemt udvides med ekstra satellitter for endnu større dækning.

 

Tilgængelighed

NETGEAR Orbi 970-serien vil være tilgægelige senere på året fra NETGEAR.com og hos førende forhandlere i Europa. Den sorte Orbi limited edition vil ligeledes være eksklusivt tilgængelig på NETGEAR.com senere på året.

  • RBE973SB / RBE973S: Router og 2 satellitter – 3-pak, 18.599 kr
  • RBE972SB / RBE972S: Router og 1 satellit – 2 stk., 13.099 kr
  • RBE970B / RBE970: Add-on Satellit, 6.899 kr

 

Annonce:
Forrige artikelHiFi nyt: NAD og Bluesound-ejer køber MQA
Næste artikelMicrosoft har åbenbart længe drømt om at købe Nintendo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.