Forside * Featured

Her er de nye Apple Watch modeller – Med DK priser.

-

Apple har netop præsenteret Apple Watch familien for 2023-2024, og der kommer en 9. generation af Apple Watch og en 2. generation af Watch Ultra.

Det er småt med nyhederne på de nye Apple Watches i 2023-2024. De kommer med det nye S9 chipset, men ellers er der ikke meget at skrive hjem om.

Annonce:

 

Apple Watch Series 9

Apple Watch 9 kommer med det nye S9 chipset, og det giver meget mere ydelse med 5.6 mio. transitorer, CPU’en er 30% hurtigere. Den nye neuro-enine kører også lokalt nu på uret, så du ikke først en tur i skyen for at uret for at udføre kommandoer.

Siri health kommer med en forbedret funktionalitet senere på året, men ikke på dansk, så du må bruge engelsk.

Apple Watch Series 9 får også Name Drop som er den nye måde at dele kontakt info på.

Og så får Apple Watch også en ny Ultra Wideband chip som giver mere præcision når du søger efter enheder nær uret.

Apple Watch Series 9 kører watchOS 10, en milepæl af en opdatering, der omfatter:

  • Nye muligheder for hurtigt at få vist information med redesignede apps og en ny Smart stak, der viser relevante widgets med det samme, når man har brug for dem.
  • Flotte nye urskiver: Nuser, Palette og Solar Analog. En ny Nike-urskive, Nike Globe, lyser linjerne på kloden op for hvert sekund, der går.
  • Bluetooth-forbindelse for wattmålere, hastighedssensorer og kadencesensorer giver cyklister nye målingerTræningsoversigter og cykeltræninger.
  • En cykeltræning kan automatisk blive vist som en liveaktivitet på iPhone og kan anvende hele skærmen, når der trykkes på den.
  • Nye rutepunkter i Kompas og Kort-funktioner kan hjælpe endnu mere i forbindelse med outdoor-aktiviteter.
  • Yderligere værktøjer til at fremme mental sundhed med registrering af sindstilstand Mindfulness-appen.
  • Muligheden for at måle den tid, der tilbringes i dagslys, ved hjælp af sensoren til omgivende lys, reducerer risikoen for nærsynethed og bidrager med yderligere fordele for den fysiske og mentale sundhed for alle aldre.

 

Skærmen er også blevet forbedret, så allways on kan gå fra 2000 nits til helt ned til 1 nit i lysstyrke.

Double Tap er en ny sensor funktion som gør at du f.eks. kan besvare opkald ved at knipse med fingrene to gange. Dette kræver dog S9 chipset, så forvent ikke det bliver en funktion som kommer til tidligere modeller. Double tap kommer først i oktober.

 

Der kommer flere forskellige farver og nu kommer stainless steel tilbage, det er der nok mange der bliver glade for.

Farvel til læder og plastik, for nu vil Apple gerne være noget for “moder natur” som de så viste en sketch om. Så farvel til alle læder armbånd, og næste år er det slut med plastik i deres kasser. Og så fortsætter Apple med genbrug af de metaller de bruger til at lave deres urkasser. Apple skifter fra læder til fiber-remme.

Fine Woven bliver deres fremtidige materiale til originale remme fra Apple.

Det betyder også at Apple får svært ved at fortsætte samarbejdet med deres Hermes serie, skiftes til stof-remme, så også de følger de nye miljø-guidelines fra Apple.

Modeller

  • Apple Watch Series 9 fås i størrelserne 41 mm og 45 mm med urkasse i aluminium i farverne stjerneskær, midnat, sølv, (PRODUCT)RED og en ny lyserød farve samt med urkasse i guldfarvet, sølvfarvet eller grafitgråt rustfrit stål.
  • Alle Apple Watch Series 9-modeller med en ny Sport Loop-rem er CO₂-neutrale.
  • Apple Watch SE fås med urkasser i aluminium i størrelserne 40 mm og 44 mm og er CO₂-neutralt, når det kombineres med en ny Sport Loop-rem.
  • Apple Watch Hermès fås i rustfrit stål i farverne sølv og space black.

 

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 er blevet forbedret på flere områder, også det får det nye S9 chipset, og derfor får Ultra 2 også den nye double tap funktion.

Skærmen kommer til at kunne lyse op til 3000 nits.

Ultra 2 får også en ny urskive, der giver endnu mere information live.

Ultra 2 får også flere nye træningsfunktioner, især cykelister har noget at glæde sig til.

Batteritiden er op til 72 timer (low power mode), som er det samme som sidste år. Og huset er nu 99% genbrugt titanium.

Apple Watch Ultra 2 kører watchOS 10, en milepæl af en opdatering, der omfatter:

  • Nye muligheder for hurtigt at få vist information med redesignede apps og en ny Smart stak, der viser relevante widgets med det samme, når man har brug for dem.
  • Flotte nye urskiver ud over Modular Ultra: Nuser, Palet, Solar Analog og Nike Globe.
  • Nat-tilstand bruger nu sensoren for omgivende lys til at blive automatisk aktiveret, når det er mørkt.
  • Bluetooth-forbindelse for wattmålere, hastighedssensorer og kadencesensorer giver cyklister nye målinger, Træningsoversigter og cykeltræninger. Watt-intervaller for at hjælpe brugerne med at få mest muligt ud træning.
  • Cykeltræninger kan automatisk blive vist som en liveaktivitet på iPhone og kan udnytte hele skærmen, når der trykkes på den.
  • Den opdaterede Kompas-app viser den aktuelle stigning i realtid og indeholder en 3D-visning af rutepunkter, der viser den relative stigning.
  • Nye topografiske kort i Kort-appen viser vigtige oplysninger, f.eks. interessante steder og startsteder, og giver nyttige oplysninger som markering af terræn, konturlinjer, stigning og rutepunkter til mobilforbindelse og Nødopkald SOS.
  • Yderligere værktøjer til at fremme mental sundhed med registrering af sindstilstand Mindfulness-appen.
  • Muligheden for at måle den tid, der tilbringes i dagslys, ved hjælp af sensoren til omgivende lys reducerer risikoen for nærsynethed.

Men ellers sker der ikke meget med Apple Watch Ultra 2. Så har du 1’eren, er der ikke meget grund til at opgradere.

Modeller

  • Apple Watch Ultra 2 fås i størrelsen 49 mm og er CO₂-neutral, når det kombineres med en ny Trail Loop eller Alpine Loop.
  • Der er nye tilgængelige remfarver til Alpine Loop (blå, indigo, olivengrøn), Trail Loop (orange/beige, grøn/grå, blå/sort) og Ocean-remmen (blå, orange).
  • Alle nye Trail Loop- og Alpine Loop-remme til Apple Watch er CO₂-neutrale og indeholder over 30 procent genanvendte materialer.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Apple Watch aluminium fra kr. 3.599,-
  • Apple Watch stål fra kr. 6.299,-
  • Apple Watch Ultra fra kr. 7.199,-

Kan bestilles nu med levering fra 22/9

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.