Forside * Featured

Her er iPhone 15 og 15 Plus – Med danske priser

-

Apple har netop præsenteret iPhone 15 familien for 2023-2024, og de fleste hemmeligheder var allerede afsløret. Bl.a. kom det ikke som en overraskelse at de nye iPhones kommer med USB-C.

iPhone 15 og 15 Plus familien kommer med mange af de funktioner som iPhone 14 Pro familien havde. Bl.a. får man nu Dynamic Island på både 15 og 15 Plus, og så får den A16 Bionic chipsettet.

Og det var heller ikke den store overraskelse at iPhone 15 familien får USB-C, da det er et lovkrav fra EU.

Annonce:

Den nye iPhone 15 kommer med op til 2000 nits i lysstyrke på OLED skærmen.

Kameraet på bagsiden er beskyttet af en glasramme, og hovedkameraet er på 48 mp

Tele kamera er på 12MP, og har op til 2x zoom.

Apple introducerede også “næste generation af portræt funktioner” på den nye iPhone 15 familie. Det er også blevet lettere at tage et portræt, da iOS selv opdager at det er et portræt du tager.

Du kan også selv ændre dybden i Bokeh effekt efter billedet er taget. Apple har også forbedret Night mode på de nye telefoner.

HDR delen på selfies er også blevet forbedret, så du kan tage endnu mere farvefyldte selfies.

iPhone 15 har WiFi 6, og har også nyeste generation af deres Ultra Wideband chip til at forbinde med telefoner og Watches i nærheden, og så har den naturligvis også USB-C. Det betyder at du kan oplade telefon, iPad, Mac og en ny Airpods case med USB-C

iPhone 15 får også aktiv støjreduktion i telefonopkald, hvis du er et støjende sted.

Emergency SOS udvides til flere lande. Desværre er Danmark heller ikke med i 2. runde af udrulningen af denne service. Apple lover dog kun 2 års gratis service. Om det så kræver et abonnement vides endnu ikke.

 

Pris og levering

Phone 15 og iPhone 15 Plus fås i lyserød, gul, grøn, blå og sort med en lagerplads på 128 GB, 256 GB og 512 GB fra henholdsvis 7.799 kroner og 8.799 kroner .

Kan forudbestilles fra fredag d. 15/9 kl. 14 med levering fra fredag d. 22.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.