Forside Produkter Auto

Polestar afslører en elektrisk superbil “Synergy” – Men der er en hage

-

Polestar, den svensk / kinesiske producent af elektriske biler, har for nyligt løftet sløret for en spektakulær, elektrisk superbil kaldet ‘Synergy’, som kun har plads til én passager.

Selvom designet vakte stor begejstring blandt bilentusiaster, skal man nok ikke forvente at se den på vejene i den nærmeste fremtid.

 

Annonce:

‘Synergy’ er nemlig ikke tiltænkt masseproduktion, men er snarere frugten af Polestars seneste Design Contest. Selvom der eksisterer en skalamodel i 1:1 af denne superbil, er der ingen planer om at føre den ud i livet som et kommercielt køretøj. En skuffende nyhed for mange.

 

Med sit dristige udseende kunne ‘Synergy’ utvivlsomt have givet andre superbiler kamp til stregen. Dens unikke navn stammer fra, at den er en kombination af tre vinderdesigns fra designkonkurrencen. I denne omgang var udfordringen for deltagerne at skabe et Polestar-køretøj, som skulle være fokuseret omkring ydelsesoplevelse og samtidig fortælle en teknologisk avanceret historie om bæredygtighed.

Efter nøje udvælgelse blev tre vindere kåret: Devashish Deshmukh og Swapnil Desai stod bag det udvendige design, mens Yingxiang Li gav sit præg på det indvendige af bilen. Efterfølgende arbejdede disse tre vindere tæt sammen med Polestars eget designteam i seks måneder for at sammensmelte de tre designs til én samlet bil.

 

Selvom ‘Synergy’ ikke vil rulle på vejene i sin nuværende form, demonstrerer den klart Polestars engagement i at skubbe grænserne for bil-design og innovation.

Annonce:
Forrige artikelApple frigiver iOS 16.6.1 før lanceringen af iOS 17
Næste artikelLyngdorf Audio introducerer 8 kanals effekt forstærker med Purifi-teknologi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.