Forside Nyheder

Reklamer på vej ind i Amazon Prime Video

-

Amazon vil inkludere reklamer i Prime Video-indhold, medmindre man betaler ekstra

Amazon har annonceret, at de vil begynde at vise “begrænsede reklamer” i deres Prime Video tv-serier og film for at kunne “fortsætte med at investere i overbevisende indhold”. Det skriver The Verge

Denne ændring vil først finde sted i USA, Storbritannien, Tyskland og Canada fra starten af 2024, og senere samme år i Frankrig, Italien, Spanien, Mexico og Australien.

Annonce:

Selvom der ikke er planlagt nogen prisændringer for Prime-medlemskaber i 2024, vil medlemmerne blive informeret om denne nye reklamestrategi flere uger før lanceringen. Der vil også være information om, hvordan man kan opgradere til en reklamefri version.

I USA vil denne ‘opgradering’ koste en ekstra $2,99 pr. måned ( 21 kr) oven i den nuværende abonnementspris. Det nuværende abonnement i USA ligger på $14,99 pr. måned (105 kr) eller $139 pr. år (980 kr) ved årlig betaling.

Danmark går fri i første omgang. Amazon vil først senere melde ud hvornår der kommer reklamer i andre lande, og hvad prisen for den reklamefri version bliver.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.