Forside * Nyheder

Ajax Systems lancerer overvågningskameraer og nye sikkerhedsprodukter

-

På deres femte særlige event den 20. oktober præsenterede Ajax Systems en række nye og opdaterede produkter, der strækker sig fra CCTV-kameraer til integration med Yale smart-låse.

Ajax Systems, der er kendt for sine sikkerhedsløsninger, har også introduceret et nyt koncept kaldet ‘Space’, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere sikkerhedssystemer direkte fra Ajax-appen. Dette trin går i tråd med firmaets nye motto ‘Rule Your Space’, som sigter mod at give individer fuld kontrol over deres rum med hensyn til sikkerhed og bekvemmelighed.

 

Annonce:

Nu kan du få rigtige Ajax kameraer til dit alarm setup

Ajax har introduceret en ny serie af intelligente kameraer: TurretCam, BulletCam og DomeCam Mini. Disse kameraer tilbyder avancerede funktioner såsom forskellige linser med synsvinkler på 85 eller 110 grader samt 3K eller 4K opløsning. Kameraerne er udstyret med True WDR teknologi, der tilpasser belysningen i realtid, samt en digital mikrofon med støjreduktion. Alle modeller er IP65-klassificerede, hvilket gør dem modstandsdygtige over for barske vejrbetingelser. De kan også sende systemhændelser til Ajax Cloud via Ajax’s JetSparrow-teknologi, og med AI-analyse kan de genkende forskellige objekttyper som mennesker, køretøjer og kæledyr, hvilket gør overvågningen mere effektiv og præcis.

 

Sammenspillet mellem Ajax systemet og videoovervågning leveres af Ajax NVR – en netværksvideo-optager. Den tilbyder integration med Ajax video management system (VMS), sikrer sømløs synkronisering med hele Ajax økosystemet, og tillader bred kompatibilitet med de fleste IP-kameraer. NVR er tilgængelig i versioner med plads til 8 eller 16 kanaler, og giver øjeblikkelig adgang til videoarkiver via JetSparrow streaming-teknologien med TLS-kryptering.

 

Nyt trådløst KeyPad til mere intuitiv brug

Et nyt trådløst tastatur med touch skærm, som Ajax kalder “KeyPad TouchScreen”, byder på en grafisk brugerflade, hvor al væsentlig information er umiddelbart synlig. Enheden praler af intuitiv gruppestyring, et brugervenlig interface der minder om Ajax appen, en touch IPS-skærm, og spændende sikkerhedsfunktioner.

Dette inkluderer DESFire teknologi og BLE (Bluetooth Low Energy) support, som gør det muligt at styre tastaturet via smartphone med Ajax app’en installeret.

 

Direkte integration mellem Yale og Ajax Systems

Ajax Systems har annonceret en integration med Yale. Brugerne vil være i stand til at administrere og automatisere en Yale smartlås direkte fra Ajax-appen. Denne funktionalitet bliver mulig takket være en direkte Cloud-til-Cloud-forbindelse gennem Yale Home API, hvilket vil sikre en glat og sikker kommunikation.

 

Priser og levering

Priser på de nye produkter er endnu ikke kendt. Men både kameraer, NVR og det nye trådløse KeyPad skulle kunne bestilles nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.