Forside Nyheder

Apple annoncerer nyt event: Scary Fast

-

Apple annoncerer særligt event den 30. oktober: Scary Fast – Uhyggelig hurtig

Apple har annonceret et særligt virtuelt event senere denne måned. Eventet forventes at fokusere på introduktionen af nye Macs og vil finde sted mandag den 30. oktober (USA tid). Det vil blive streamet på Apple’s hjemmeside kl. 5 p.m. PT / 8 p.m. ET, præcis på Halloween-aften.

Annonce:

 

Apple oktober event: ‘Scary Fast’
I modsætning til tidligere Apple events, vil “Scary Fast” (uhyggelig hurtig) eventet udelukkende være virtuelt. Der er ingen mulighed for personligt fremmøde for pressen. Alle vil kunne følge med live via Apple’s hjemmeside, YouTube og Apple TV appen.

Dette markerer også Apples første aften-event, idet det finder sted kl. 5 p.m. PT / 8 p.m. ET. Tidligere Apple events har typisk været afholdt kl. 10 a.m. PT / 1 p.m. ET. Så for os i Danmark bliver det noget natteroderi, for dem som vil se med direkte. Eventet er kl. 1 dansk tid, natten til tirsdag d. 31/10.

Det forventes, at Apples oktober-event vil fokusere på introduktionen af nye Macs. Der går rygter om, at firmaet arbejder på en ny iMac og mulige opdateringer til MacBook Pro.

På Apples Events hjemmeside er der en animeret version af invitationen, hvor Apple-logoet transformerer sig til et Finder-agtigt spøgelsesansigt. Dette er et klart tegn på nye Macs, hvis der var nogen tvivl.

Et stort spørgsmål er stadig, om Apple er klar til at præsentere deres næste generation M3 chip. Det er muligt, at den nye iMac vil blive drevet af M2 chippen, som først blev præsenteret på WWDC 2022. “Scary Fast” sloganet antyder dog, at der kan være større opgraderinger på vej.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.