Forside * Featured

Apple frigiver iOS 17.1 og iPadOS 17.1: En oversigt over de nye funktioner og forbedringer

-

Apple har frigivet iOS 17.1 og iPadOS 17.1 til offentligheden, en uge efter frigivelsen af deres Release Candidate den 17. oktober. Opdateringerne kommer næsten en måned efter lanceringen af iOS 17 og iPadOS 17.

Brugere, der ønsker at downloade de nye opdateringer, kan gøre dette ved at navigere til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering på deres iPhones og iPads. Sammen med disse opdateringer har Apple også frigivet følgende softwareopdateringer:

  • watchOS 10.1
  • macOS Sonoma 14.1
  • tvOS 17.1

iOS 17.1 introducerer flere forbedringer for iPhone-brugere, herunder muligheden for at markere favoritsange og -albums på Apple Music. AirDrop-overførsler kan nu fuldføres over internettet, når de overførende enheder ikke længere er i tæt nærhed. Dynamic Island inkluderer nu også en lommelygteindikator på alle understøttede enheder og er ikke længere begrænset til iPhone 15 Pro.

Annonce:

iOS 17.1 inkluderer også en løsning på de forhøjede strålingsniveauer i iPhone 12, som blev testet i Frankrig, hvilket fik landet til at truede med at stoppe og forbyde salget af iPhone 12 på hjemmemarkedet.

 

Stadig ingen Journal-App

Desværre inkluderer iOS 17.1 ikke den længe ventede Journal-app, hvor brugere sikkert og privat kan optage dagbogsoptegnelser af livsbegivenheder ledsaget af fotos, musik, lydoptagelser og mere. Sidste år frigav Apple iOS 16.2 i december, og det er sandsynligt, at virksomheden vil følge denne tidsplan ved at frigive iOS 17.2, der opfylder sit løfte om at bringe Journal til iPhone-brugere inden årets udgang.

Den nye softwareopdatering inkluderer også en række bugrettelser, herunder et udbredt skærmbilledbevaringsproblem, der har plaget nogle iPhone 15-enheder, ud over en Screen Time-bug, der forårsagede, at indstillingerne ikke synkroniserede korrekt på tværs af flere enheder.

Her er nogle af de vigtigste funktioner og fejlrettelser, der er inkluderet i iOS 17.1-opdateringen:

  • AirDrop: Indhold fortsætter med at overføre over mobilnettet, når du træder ud af AirDrop-rækkevidden.
  • StandBy: Nye muligheder for at styre, hvornår skærmen slukker.
  • Musik: Favoritter udvides til at inkludere sange, albums og spillelister, og du kan filtrere for at vise dine favoritter i biblioteket.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.