Forside Produkter Mobil

Apple klar med forbedrede kort i Danmark

-

Apple introducerer nu en forbedret kort-app for Danmark, med cykel-navigation og seværdigheder i 3D

Apples Kort-app er blevet opdateret med forbedret vejnetdækning, cykel-navigation og tredimensionelle seværdigheder og Se dig omkring. Danske Apple-brugere kan nu udforske omgivelserne og planlægge rejser med større nøjagtighed og detaljerigdom.

Annonce:

“Apple Kort kombinerer detaljeret navigation og privatlivets fred, og vi er begejstrede for at udvide disse funktioner til vores danske brugere”, udtaler Eddy Cue, Apples Senior Vice President for Services, i en udmelding.

Appens nye version har forbedret navigation og flere detaljer, som gør det nemt for brugerne at finde steder og navigere effektivt. Privatlivets fred er også en kernefunktion, med indbygget anonymitet og personlig tilpasning gennem enhedens intelligens.

Kort-appen understøtter nu også vejvisning med naturligt sprog, vejbaneanvisning og ruteplanlægning med flere stop. Brugere kan dele deres ankomsttid og rapportere vejforhold via Siri, forbedre deres rejseoplevelse og sikkerhed.

Offentlig transportbrugere vil nyde godt af lettilgængelige stationer og tilpassede ruter. Cyklister får detaljeret, trinvis vejvisning og ruter, der tilpasses deres behov og forhold på vejen.

Se dig omkring-funktionen og vejvisning til fodgængere i augmented reality giver en interaktiv og realistisk visning af omgivelserne, hvilket gør det nemmere at udforske og navigere i både kendte og ukendte områder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.