Forside * Nyheder

Apple lancerer billigere Apple Pencil med USB-C-port

-

Apple har netop præsenteret en ny og mere overkommelig version af deres populære Apple Pencil, nu med en USB-C-port. Denne opdaterede model er prissat til 749,-, hvilket er billigere sammenlignet med tidligere modeller.

Den nye Apple Pencil kommer med et mat finish, ligesom den tidligere model af anden generation, samt en forbedret ergonomisk design med en indrykket kant. En markant forskel er, at den nye model ikke understøtter magnetisk trådløs opladning og parring. I stedet er der en skjult USB-C-port under hætten, som bruges til at parre og oplade den. Selvom Apple Pencil (USB-C) kan magnetisk fastgøres til siden af en iPad til opbevaring, oplades eller parres den ikke via denne forbindelse.

Annonce:

 

Nogle af de andre nøglefunktioner inkluderer pixel-perfekt præcision, lav latenstid, og tilt-følsomhed, der gør den føles naturlig og lydhør, ligesom at bruge en blyant på papir. Den nye model mangler dog nogle af funktionerne, der er tilgængelige på andre Apple Pencil-modeller, som f.eks. dobbelt-tap for at skifte værktøjer, trykfølsomhed, trådløs parring og opladning.

 

Den nye Apple Pencil er kompatibel med alle iPad-modeller med en USB-C-port, inklusiv iPad (10. generation), iPad Air (4. og 5. generationer), iPad Pro 11-tommer (1., 2., 3. og 4. generationer), iPad Pro 12.9-tommer (3., 4., 5. og 6. generationer), og iPad mini (6. generation).

 

Denne lancering er tilsyneladende en del af Apples bestræbelser på at gøre Apple Pencil tilgængelig for flere brugere, især dem med basis iPad-modellen, som tidligere kun var kompatibel med Apple Pencil (1. generation) ved brug af en Lightning til USB-C dongle. Den nye Apple Pencil med USB-C vil være tilgængelig til bestilling fra begyndelsen af november.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.