Forside * Nyheder

Apple tester iOS 17.0.3 for at Løse overophedningsproblemer på iPhone 15 Pro og Pro Max

-

Kun tre dage efter at Apple annoncerede, at en rettelse var på vej for at adressere overophedningsproblemerne på deres iPhone 15 Pro og Pro Max modeller, har MacRumors bekræftet, at teknologigiganten nu internt tester iOS 17.0.3.

Selvom det stadig er uklart præcist, hvornår denne opdatering vil blive rullet ud til offentligheden, forventes det at ske enten senere i denne uge eller i starten af den kommende uge. Apple har ikke delt specifikke detaljer om fejlen, men har bekræftet, at rettelsen ikke vil påvirke ydeevnen af A17 Pro-chippen.

Trods bekymringer blandt brugerne har Apple også forsikret, at overophednings-problemerne ikke er forårsaget af iPhone 15 Pros titaniumramme, hvilket indikerer, at problemet er software-relateret. For at imødegå dette skulle den samme rettelse blive inkluderet i iOS 17.1, som i øjeblikket er i beta og forventes at blive frigivet i slutningen af oktober.

Annonce:

Apple har indrømmet, at nogle apps, inklusiv Instagram, Uber og racerspillet Asphalt 9: Legends, har bidraget til overbelastningen af A17 Pro-chippen og dermed overophedningsproblemerne. Siden annonceringen har Instagram allerede rullet en opdatering ud, der adresserer problemet. Uber fulgte trop tidligere i dag, selvom det endnu er uklart, om opdateringen er tilstrækkelig til at løse problemet.

Selvom ikke alle iPhone 15 Pro-brugere har oplevet overophedning, tager Apple spørgsmålet alvorligt og arbejder ihærdigt for at tilvejebringe en rettelse. Med iOS 17.0.3 under intern test og iOS 17.1 på vej, forventes det, at brugerne snart vil modtage den nødvendige opdatering, der vil gøre en ende på overophedningsproblemerne og sikre en problemfri oplevelse for alle iPhone 15 Pro og Pro Max ejere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.