Forside Produkter Mobil

Apple vil fikse overophedning af iPhone 15 Pro

-

iPhone 15 Pro kan overophede, der kommer et fiks i iOS 17.1

Flere brugere af iPhone 15 Pro har oplevet at telefonen kan overophede og blive så varm at man ikke kan holde telefonen i hånden uden etui.

Annonce:

Apple placerer ansvaret for overophedningsproblemerne på fejl i iOS 17 og visse apps, herunder Instagram. Selskabet forsikrer imidlertid erhvervsmediet Forbes om, at den kommende iOS 17.1-opdatering vil rette disse problemer, uden at påvirke enhedens ydeevne. Det skriver The Verge

Overophedningsklager fra brugere af iPhone 15 og 15 Pro er blevet anerkendt af Apple, men de afviser spekulationer om, at problemerne stammer fra telefonens hardwaredesign. Instagram har allerede rullet en opdatering ud, version 302, der adresserer nogle af disse problemer, hvilket er noteret af Forbes.

En repræsentant for Apple, hvis identitet ikke er afsløret, påpegede over for Bloomberg, at apps som Instagram, Uber og Asphalt 9 er blandt de applikationer, der får enhederne til at blive varmere end forventet.

Selskabet understreger, at selv om enhederne bliver varmere, er der ingen sikkerhedsrisiko forbundet med dette. Faktorer som brugen af USB-C strømadaptere med en opladning på over 20W og baggrundsbehandling, der forekommer kort tid efter, at en telefon er blevet gendannet, kan også medføre en øget varmeudvikling.

iOS 17.1-opdateringen, som er tiltænkt at løse overophedningsproblemerne, forventes ikke at medføre nogen nedsættelse af telefonens ydeevne. Dette er en bekymring, som er blevet fremhævet af analytikere som Ming-Chi Kuo.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.