Forside Produkter HiFi & Surround

Bang & Olufsen Præsenterer: Beosound A5 Spaced Aluminium

-
BEOSOUND A5 SPACED ALUMINIUM

Bang & Olufsen har netop lanceret den nyeste tilføjelse til deres lydunivers: Beosound A5 Spaced Aluminium. En skulpturel højttaler, hvor deres traditionelle design bliver vendt på hovedet.

Beosound A5 Spaced Aluminium er ikke blot et produkt; det er en hyldest til Bang & Olufsens lange tradition for at mestre aluminium som materiale. Fronten på denne nye højttaler er omhyggeligt håndlavet på Fabrik 5 i Struer. Med mere end 3.500 aluminiumsskiver giver det højttaleren et luftigt og let udtryk.

Michael Henriksson, vicedirektør for produktmarketing hos Bang & Olufsen, uddyber den nye designfilosofi: “Vi har i mange år arbejdet med cirkulære mønstre på vores højttalerfront. Det er blevet vores signatur. Men med Beosound A5 Spaced Aluminium har vi valgt at vende dette princip på hovedet. Den cirkulære form er nu ikke længere blot en åbning for lyd, men en central designfeature, hvor lyden strømmer ud fra.”

Annonce:

Denne nyeste variant af Beosound A5 føjer sig til de eksisterende designudgaver, Nordic Weave og Dark Oak. Hvor de to tidligere designs var kendetegnet ved varme og naturlige toner, går Spaced Aluminium i en helt anden retning. “Den er kontrastfyldt, teknisk, og samtidig utroligt skulpturel,” forklarer teamet bag designet.

Beosound A5 er ikke kun begrænset til hjemmets fire vægge. Den kombinerer det bedste fra begge verdener – bærbar lyd og hjemmelyd. Med en IP65 vand- og støvtæt klassificering kan Beosound A5 nemt bæres fra rum til rum, placeres på gulvet, en hylde eller et bord, eller endda tages med udenfor, uanset eventyrets natur.

Ud over et nyt udtryk af Beosound A5 i Spaced Aluminium er der planlagt nye softwareopdateringer til den bærbare højttaler. Opdateringerne åbner op for nye muligheder via Bang & Olufsens
softwareplatform, Mozart.

Automatisk stereo-parring via ultra-wide-band-teknologi aktiveres i den nye softwareopdatering, hvilket betyder, at to Beosound A5-højttalere automatisk kan parres, når de er inden for rækkevidde af hinanden, hvilket giver en mere gnidningsfri forbindelse.

Ved hjælp af Bang & Olufsen-appen kan Beosound A5 også problemfrit integreres i et Bang & Olufsen home audio-setup med flere produkter takket være avancerede tilslutningsmuligheder.

Fluid Sweet Spot bliver også introduceret og vil levere musik, som kunstneren havde tænkt sig, det skal lyde. Når stereoanlægget er parret, kan Beosound A5 med et enkelt tryk i B&O-app’en finde det ideelle lydoutput baseret på lytterens position helt uden problemer.

Pris og levering

Beosound A5 Spaced Aluminium vil være tilgængelig i udvalgte butikker fra d 26. oktober 2023. Prisen bliver 10.499 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.