Forside Produkter Mobil

Google har lanceret Android 14

-

Pixel-telefonerne er de første som nu kan opdateres med Android 14

Google har lanceret Android 14, den nyeste version af deres mobil operativsystem. Opdateringen er nu tilgængelig for Pixel-telefoner (modeller 4A 5G og nyere), mens brugere af telefoner fra andre mærker som Samsung, Nothing, OnePlus med flere kan forvente at modtage opdateringen i de kommende måneder.

Annonce:

Android 14 introducerer et udvalg af nye sikkerhedsforbedringer, herunder forstærket understøttelse af passkeys, yderligere privatlivsbeskyttelse, og flere opdateringer, der forfiner brugergrænsefladen, personaliseringsmulighederne og sundhedsfeatures.

En af de tilføjelser som springer i øjnene i denne version er muligheden for at tilpasse låseskærmen. Man kan kan skifte mellem diverse urdesigns og formater, tilbydende en mere individualiseret touch til telefonens udseende. Derudover lanceres en AI-drevet tapetgenerator, dog vil denne feature først være tilgængelig på Pixel 8 og 8 Pro modeller ved udrulningen.

Android 14 indfører også udvidet support for passkeys, hvor brugere kan anvende deres fingeraftryk til at få adgang til forskellige tredjepartsapps. Med introduktionen af Androids nye Credential Manager, vil apps kunne konsolidere forskellige login-metoder som adgangskoder og “Sign-in with Google”, hvilket effektiviserer og sikrer login-processen for brugerne.

Yderligere features inkluderer avanceret support for kameraforlængelser, support for 10-bit HDR-billeder, og den innovative Health Connect-funktion. Sidstnævnte muliggør opbevaring af sundheds- og fitnessdata direkte på enheden, en funktion der parallelt findes på Apple Health.

For flere detaljer tjek videoen her ovenfor og Googles blogindlæg om Android 14 (engelsk) her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.