Forside Produkter Mobil

Google Pixel Watch 2 lander i Danmark

-

Nu vil Google også sælge deres ur i Danmark: Pixel Watch 2 er på vej

Pixel Watch 1 kom ikke officielt til salg i Danmark, men det gør det nye Pixel Watch 2. Dermed udvider Google sin portefølge på det danske marked til også at omfatte smarture. Et ur der er  designet til at forbedre brugeroplevelsen både i hverdagen og under træning.

Annonce:

Ved første øjekast kan man tænke, at Google har fastholdt det minimalistiske og stilrene design fra den første model. Uret er konstrueret med bæredygtighed i tankerne – urkassen er nemlig fremstillet af 100% genanvendt aluminium og tilbydes med et udvalg af urremme for at passe til enhver stil.

 

 

Det nye ur kommer med et forbedret 306 mAh batteri, som giver op til 24 timers brug med den aktive skærm tændt. Pixel Watch 2 har også implementeret en hurtigopladningsfunktion, hvilket betyder, at du kan oplade uret fra 0-80% på bare 45 minutter.

Pixel Watch 2 kommer med en forbedret pulsmåler og nye sensorer for at spore stressniveauer og kropsreaktioner. Den har også en forbedret træningsregistrering, der automatisk identificerer forskellige typer aktiviteter.

En ny sikkerhedsfunktion, Tryghedstjek, er blevet introduceret. Dette tillader brugere at dele deres placering med udvalgte kontakter under specifikke aktiviteter, hvilket øger sikkerheden og trygheden.

Pixel Watch 2 kommer i fire farvekombinationer: poleret sølv/bay, poleret sølv/porcelain, mat sort/obsidian og guldfarvet/hazel

 

Pris og tilgængelighed

Google Pixel Watch 2 kommer i to modeller:

  • WiFi kr. 3.090,-
  • WiFi + LTE (mobildata) kr. 3.490,-

Lander i butikkerne d. 12. oktober. Telia og Telenor vil føre LTE-modellen.

Som en del af et specialtilbud får kunder, der lige nu køber en Pixel 8 Pro smartphone i sort hos Google, et gratis Pixel Watch 2 med.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.