Forside Produkter Mobil

Har Mophie lavet den ultimative bordoplader til iPhone?

-
(Foto: Mophie/Zagg)

Mophie laver allerede nogle af markedets bedste 3-i-1-ladere. Nu har de lavet en med både MagSafe, Qi og indbygget teleskopstang.

Vi kender Mophie som et firma, der er gode til batterier på Apples platforme, og ikke mindst blev kendte på at lave covers med batterier indbygget. Siden har firmaet dog også kastet sig over den anden side af opladnings-processen.

Mophies ladestandere har f.eks. opnået, hvad Apple ikke selv kunne. I et af de få tilfælde, hvor Apple har annonceret et produkt, der aldrig nogensinde kom på markedet, lykkedes det aldrig Apple at få AirPower til at virke ordentligt tilbage i 2018.

Annonce:

AirPower skulle ellers have været en ladeplade i Apples klassiske design, der kunne håndtere trådløs iPhone-, Apple Watch- og AirPods-opladning på én gang. Men Apples design overophedede og blev aflyst officielt i 2019.

Siden kom Mophies Snap+-ladere på banen, der løste opgaven og endda kunne fås i rejsevenlige versioner. Men nu er der kommet en version af Snap+-laderen til natbordet, der måske kan være den ultimative natbordslader på markedet p.t.

Teleskop-stang til høje smartphone-brugere

Først og fremmest er den MFi-certificeret, så den understøtter MagSafe på de nyere Apple-produkter, der gør det samme. Det betyder f.eks., at du kan lade hurtigt op med op til 15W trådløst på Apple-produkter med MagSafe-understøttelse.

For AirPods er der en dedikeret opladningsplads på standeren, der leverer de 5W, æsken kan klare trådløst. Apple Watch-laderen på siden har også MagSafe, hvilket betyder at det kun tager 45 minutter at lade nyere Apple Watch-ure (fra Series 7) op til 80% af en fuld opladning. Det skal dog nævnes, at ladepladerne på standeren understøtter Qi-standarden, så den kan også bruges (dog uden MagSafe-fordelene) til produkter fra andre producenter.

Hovedfeaturen er dog helt klart den magnetiske ladeplade til smartphonen. Ud over at du kan placere din telefon både i landskabs- eller portræt-tilstand på den, kan selve pladen også vippes, sådan at du f.eks. får en perfekt kameravinkel under videochats m.v.

Og hvis du nu, som mange danskere, har en højde, der ligger over verdensgennemsnittet, og derfor har brug for at få telefonen lidt ekstra højt op under videochat, har ladestanderen tilmed en teleskop-funktion, der kan gøre den helt op til 40 cm høj. Standeren har stålbund, så den står tungt på nat- eller skrivebordet og vælter formentlig ikke ret let.

Hvis du aktiverer iPhone’s nye ”natbords-tilstand”, også kaldet StandBy, kan du således sætte telefonen lige præcis som du vil, så du ikke skal vride nakken, når du vågner midt om natten og vil se, hvad klokken er.

Vi har endnu ikke kunnet finde den nye stander blandt Mophie-forhandlerne i Danmark, men den er formentlig på vej. I USA er den prissat til 149.95 dollar, eller lige over en tusse i danske kroner, før danske skatter og afgifter kommer oven i.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.