Forside * Nyheder

HMD flytter dele af deres Nokia 5G produktion til Europa.

-

HMD Global, der er kendt for at producere Nokia-smartphones, har annonceret opstarten af fremstillingen af deres 5G-smartphones i Europa.

Dette gør HMD til det eneste mærke lige nu, der producerer 5G-smartphones på kontinentet. Initiativet er en del af en strategi for at tilfredsstille virksomheders voksende behov for datalagring og -produktion inden for Europa.

Nokia XR21, den første smartphone i denne europæisk fremstillede serie, er nu tilgængelig på markedet. Jean-Francois Baril, CEO hos HMD Global, er glad for at bringe smartphoneproduktionen tilbage til Europa. Nokia XR21 er særligt designet til erhvervslivet, med forbedret sikkerhed og holdbarhed som kerneelementer.

Annonce:

Dataprivatliv og -sikkerhed er en væsentlig faktor bag beslutningen om at flytte produktionen til Europa. Virksomheden garanterer, at alle data fra smartphones, der er produceret af HMD, lagres og behandles på servere i Finland, hvilket giver forbrugere og virksomheder tryghed for, at deres information ikke sendes uden for EU’s grænser.

 

Nokia XR21 er ikke kun et sikkert valg med hensyn til data, men er også bygget for at modstå barske forhold. Telefonen har en MIL-STD 810H-certificering og en IP69K-certificering, hvilket beviser dens modstandsdygtighed over for elementerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.