Forside Nyheder

Max streamingtjeneste gør sin entré i Danmark til foråret

-
Her er de brands hvis indhold man kan møde på Max

HBO Max bliver til den ny Warner Bros. Discovery-tjeneste blot kaldet Max. Skiftet sker til foråret

Warner Bros. Discovery annoncerede tidligere i år at tjenesten HBO Max og Discovery-indhold samles i én tjeneste blot kaldet Max. Det er allerede sket i USA, men andre lande ville følge efter i 2024.

Nu er de kommet nærmere hvornår. Streamingtjeneste Max lanceres i Danmark til foråret. Afsløringen kom fra selskabets internationale direktør, Gerhard Zeiler, under MIPCOM i Cannes.

Annonce:

Max vil debutere i Danmark som en del af den første bølge af lanceringer i Europa. Andre lande i denne bølge inkluderer resten af de nordiske lande, de iberiske regioner, Holland, samt udvalgte central- og østeuropæiske nationer.

Selvom tjenesten er planlagt til at udrulle på 22 europæiske markeder næste år, er store spillere som Storbritannien, Tyskland og Italien udelukket fra den indledende lancering på grund af eksisterende rettigheds- og distributionsaftaler med Sky.

Mens Max vil fortsætte med at tilbyde et reklamefinansieret abonnement, er det stadig uklart, hvordan dette specifikt vil manifestere sig for det danske publikum og andre nye europæiske markeder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.