Forside * Featured

Nanoleaf smart-lyskæde er klar til at pynte op med

-

Nanoleaf Smart Holiday String Lights er en lyskæde til juletræet eller anden oppyntning

Med Nanoleaf smart-lyskæder kan du pynte op til vinteren med intelligente funktioner. Nanoleaf Smart Holiday String Lights er udstyret med 250 individuelt kontrollerbare LED’er og et spektrum af over 16 millioner farver, kan brugerne skræddersy farveovergange og lysarrangementer for f.eks. at skabe den perfekte juleatmosfære.

Annonce:

Ni forprogrammerede lysscener er til rådighed for øjeblikkeligt at indstille den ideelle feststemning. Vælg “Holiday Magic” for et hjem glitrende med livlige farver, eller “Crackling Fireplace” for en beroligende og varm glød ved pejseilden.

Funktionen ‘Rhythm Music Visualizer’ bringer dine playlister til live, ved at animere lyskæderne i takt til tonerne af melodier som Jingle Bells eller hits fra Michael Buble. Nanoleaf 4D og Sync+ funktionen udvider filmoplevelsen ved at udstrække farver og scener ud over skærmen, forvandlende stue til en biograf.

Lyskæden kan, ligesom andet smartlys fra Nanoleaf, styres af kalender, tidsplaner og app, når koblet til et smart home. Nanoleaf Smart Holiday String Lights understøtter Matter smart home.

Nanoleaf-appen giver brugere kreativ frihed til at designe personlige lysshows med et udvalg af farvepaletter og animationer. For de tidspunkter, hvor du ønsker en pause fra din enhed, giver en nemt tilgængelig controller dig mulighed for hurtigt at ændre lysindstillinger og scener. Nanoleaf Festlige Smart Lyskæder er kompatible med Wi-Fi, Bluetooth eller Matter over Wi-Fi.

 

Galleri

 

Demo video

 

Pris og tilgængelighed

Nanoleaf Smart Holiday String Lights koster €120, omregnet kr. 900.

Sælges nu

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.