Forside Produkter Mobil

Nu kan du få eSIM hos eesy, og komme igang på to minutter

-
Foto: Shutterstock.com

Mobilselskabet eesy er klar med eSIM support for sine kunder, og lover man kan komme igang på to minutter.

I de seneste år har mobilselskabet eesy skabt sig selv en plads i det danske mobilmarked, med fokus på nemhed og brugervenlighed. Tidligere i år blev eesy-appen lanceret, hvilket gav kunderne mulighed for nemt at tilgå og ændre deres abonnementsoplysninger. Men nu tager de skridtet videre med eSim.

“Hos eesy har vi et klart mål om at være det mest digitale og brugervenlige mobilselskab i Danmark. Den traditionelle praksis med at vente op til fem dage på et fysisk simkort er ovre. Med eSim kan nye kunder blive tilsluttet og komme online på bare 2 minutter,” fortæller eesy i en pressemeddelelse til recordere.dk.

Annonce:

 

Flere fordele med eSim

Udover den hurtige oprettelse byder eSim-teknologien på andre betydelige fordele. For det første kan brugere nu have to forskellige numre på den samme telefon, hvilket er ideelt for dem, der ønsker adskillelse mellem privat og arbejdsliv. Dertil kommer, at hvis man oplever tab eller tyveri af sin telefon, kan man hurtigt komme tilbage online uden at skulle vente på et nyt simkort med posten.

 

Lanceringskampagne med ekstra data

For at markere lanceringen af eSim tilbyder eesy nu dobbelt data i de første 6 måneder for de kunder, der bestiller et mobilabonnement via eesy-appen. Dette giver nye kunder mulighed for virkelig at opleve fordelene og den effektivitet, som eSim-teknologien bringer med sig.

Desværre er det lige nu kun eSIM til telefoner der er understøttet. Har du f.eks. et iWatch eller Samsung Galaxy Watch med muiighed for LTE mobil, kan du ikke få eSIM til dette hos eesy.

Er din telefon eSim-kompatibel?

Selvom de fleste moderne smartphones understøtter eSim, er det værd at tjekke, om din telefon er kompatibel. For iPhones skal man eksempelvis ikke have en model ældre end fra 2018. Et simpelt trick til at tjekke dette er at taste *#06# ind i telefonens numeriske blok. Hvis der vises et EID-nummer på skærmen, er din telefon klar til eSim.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.