Forside Detail

Power butik 26 åbner i Rødovre Centrum

-

Det populære shoppingcenter bliver næste destination for Power-butikkerne når de åbner dér her sidst i oktober

Hos elektronik- og hvidevarekæden Power er glæden stor over udsigten til den nye butik, som ikke var en del af kædens oprindelige udvidelsesplaner.

Annonce:

“Vi er ekstremt glade og stolte – og ja, faktisk beærede – over, at vi nu har fået mulighed for at slå dørene op til en fantastisk butik i Rødovre Centrum. Centret er jo intet mindre end en institution i dansk handelsliv – og har været det i over 50 år”, fortalte Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power, i en udmelding tidligere på året og han fortsatte:

“Jeg ser det som et match made in heaven. Rødovre Centrum udgør jo selve bymidten i Rødovre Kommune og har helt enormt godt fat i de handlende, som strømmer til fra langt ud over kommunegrænsen. Samtidig ved vi fra vores butik i Rosengårdscentret i Odense, at når POWER går ind i et center, så løftes omsætningen med 10-12 % som helhed. Så det er win-win på et højere plan”.

Rødovre Centrum er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter hele fire gange – senest i 2022 – og alle andre år har centret mindst ligget i top-tre. Ejer Jesper Andreasen ser den nye Power-butik som en naturlig forlængelse af centrets hidtidige succeser.

“Vi er virkelig godt tilfredse med, at POWER nu bliver en del af vores shoppingcenter. Der er et støt stigende fokus på forbrugerelektronik, og vi har jo set, hvordan POWER blandt andet med deres liveshopping og via sociale medier har virkelig godt fat i den kommende generation af forbrugere – forbrugere, som nu får en fysisk go-to-butik her hos os. Det er et perfekt match for begge parter”, fortalte ejer Jesper Andreasen, i en udmelding tidligere på året.

 

Tid og sted

Power i Rødovre Centrum åbner fredag d. 27/10 kl. 07:00

Adressen er Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre (se på kort)

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.