Forside Nyheder

Spotify tilføjer 6 mio. abbonnenter og går i plus

-

Musiktjenesten Spotify vender minus til plus, men ikke et ord om HiFi

Verdens største musiktjeneste Spotify kan nu bryste sig af et kvartal hvor minus blev til plus. Efter at have registreret et driftsunderskud på mere end 6 mia. kr. over de sidste fire kvartaler, viser den seneste udmelding et positivt skift med et overskud på 238,9 mio. kr.

Annonce:

Dette kommer i kølvandet på flere strategiske skridt fra selskabet: de gennemførte fyringsrunder, skruede op for priserne i flere lande, herunder USA og Danmark, og oplevede en imponerende tilvækst på seks millioner nye abonnenter.

Dette bringer det samlede antal abonnenter op på 226 mio., en stigning på 16 pct. fra det samme kvartal i 2022. Desuden har selskabet også rapporteret en 11 pct. stigning i annonceindtægter fra andet kvartal og 16 pct. i forhold til sidste år.

Denne positive udvikling skyldes både en vækst i antallet af abonnenter og prisstigninger. Sammen med besparelser fra fyringsrunder og markedsføringsudgifter er det lykkedes Spotify at reducere driftsomkostningerne markant. Selskabet ser nu fremad med forventning om et lignende overskud i årets sidste kvartal.

Men ikke et ord om HiFi. Selvom der løbende har været informationer ude om deres kommende HiFi-abonnement, og det virker som om det er tæt på, så er der endnu ikke noget nyt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.