Forside * Featured

Stor amerikansk elektronikkæde dropper salg af fysiske medier

-

Artiklen er opdateret kl. 22:20 i det Best Buy har bekræftet

Annonce:

Det amerikanske svar på Elgiganten og Power, Best Buy, stopper angiveligt salget af fysiske skiver

Den store amerikanske elektronikkæde Best Buy, der bedst kan sammenlignes med vores Elgiganten og Power, vil angiveligt ikke længere sælge fysiske medier. Det skriver The Digital Bits som har det fra flere kilder.

Opdatering: Best Buy har senere bekræftet overfor magasinet Variety, at den er god nok.

Snart vil det derfor være slut med DVD, Blu-ray og 4K UHD Blu-ray hos den store kæde, startende fra et ikke nærmere specificeret tidspunkt i det nye år. Også spil på fysiske skiver står til at blive taget ned af hylderne, både de fysiske hylder og online.

“Det er indlysende, at den måde, vi ser film og tv-serier på, er meget anderledes i dag, end den var for årtier siden”, fortæller en talsmand for Best Buy i en udtalelse til Variety, og fortsætter: “Denne ændring giver os mere plads og mulighed for at give kunderne ny og innovativ teknologi, som de kan udforske, opdage og nyde”.

Best Buy har løbende over årene nedjusteret hvor mange hyldemeter der bruges til de fysiske medier i butikkerne, men nu stopper de så også med online-salg af fysiske medier.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.