Forside * Featured

App-ikoner i Google TV får nyt look

-

Google TV vil snart skille sig ud fra mængden med runde app-ikoner

I et nyligt blogindlæg rettet mod udviklere på Medium løfter Google sløret for, at der er en ændring på vej til Google TV’s startskærm. Her vil de vil introducere runde ikoner for alle apps.

Annonce:

Google forklarer, at det nye design med mindre, runde ikoner vil tillade brugere at placere flere favoritapps på startskærmen. I den nuværende udgave kan Google TV maksimalt vise 7 apps ad gangen ‘app-båndet’, og efter 12 apps skal de øvrige apps tilgås via en ‘se alle’ undermenu.

I det nye look bliver der plads til 10 apps synligt på skærmen ad gangen i ‘app’båndet’. Apps på Google TV vil stadig vise deres større bannere i andre dele af brugerfladen, som f.eks. under “Apps”-fanen.

Dette designvalg vil skille Google TV ud fra konkurrerende platforme som Roku, Apple TV og Amazon’s Fire TV, der alle anvender firkantede ikoner, evt. med runde hjørner.

Google har ikke sat en dato på lanceringen endnu. Kun at det bliver tidligt i 2024.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.