Forside Nyheder

C More lukker streamingtjeneste ved årets slutning

-

Streamingtjenesten C More, kendt for sin mangfoldighed af film og serier, meddeler en væsentlig ændring: Ved udgangen af 2023 vil det ikke længere være muligt at tilgå indhold via deres hjemmeside eller app. Denne beslutning blev annonceret i en nyhed på C Mores hjemmeside.

Kunder, der direkte abonnerer på C More, vil opleve, at deres abonnement ophører automatisk den 31. december 2023. Efter denne dato henvises seerne til at finde C More’s indhold hos deres samarbejdspartnere, som inkluderer platforme som TV 2 Play og YouSee.

C More, en del af den svenske TV4 Gruppen, har en rig historie. Oprindeligt kendt som Canal+ og etableret i 1980’erne i Frankrig, var det verdens første betalingskanal. I dag er det en samling af tv-kanaler og streamingtjenester, der spænder globalt.

Annonce:

Streamingtjenesten har tilbudt en bred vifte af serier og film i forskellige genrer. Blandt indholdet kan nævnes populære titler som HBO’s ‘Vikings’, den nyere udgave af ‘Beverly Hills 90210’ og den danske serie ‘Broen’. Udvalget har spændt over romantiske film, komedier, actionfilm og historiske dramaer, hvilket har gjort C More til et populært valg for mange seere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.