Forside * Nyheder

Eversolo udgiver ny alt-i-én Streamer / DAC / Forforstærker – DMP-A8

-

Eversolo udvider nu deres produktsortiment med lanceringen af DMP-A8, en alt-i-én streamer/DAC og forforstærker designet til high-end lydentusiaster.

DMP-A8, bygger på mange af de funktioner og egenskaber, der findes i dens forgænger, DMP-A6, men med yderligere forbedringer og bedre specifikationer. DMP-A8 er udstyret med en forforstærker, der har fuldt balanceret R2R analog volumenkontrol, en DAC-del, der indeholder AKM Velvet Sound (Verita) DAC-chipset, og dobbelte Femto clocks for præcis tidsstyring.

 

Annonce:

For at understøtte den mere avancerede lydbehandling, er DMP-A8 udstyret med en fuld DSP processor, der giver brugerne mulighed for at foretage individuelle indstillinger, hvilket sikrer en mere personlig lytteoplevelse. Enheden har også to forskellige strømforsyninger: en lineær strømforsyning til den analoge del og en switching power supply til den digitale del, hvilket sikrer optimal drift af enhedens forskellige komponenter.

 

Med hensyn til tilslutningsmuligheder, går DMP-A8 et skridt videre end sin lillebror ved at tilbyde flere tilslutningsmuligheder, herunder HDMI eARC/ARC In og HDMI-IIS Out (I2S), hvilket giver brugerne større fleksibilitet i forbindelse med opsætning af deres hjemmeunderholdningssystem.

 

Pris og levering

DMP-A8 er prissat til 14.990,- kr., en pris, der placerer den i den højere ende af markedet for streaming DAC’er. Eversolo har annonceret, at et begrænset antal DMP-A8 enheder forventes at være tilgængelige på hylderne sidst i november. Interesserede købere kan allerede nu forudbestille enheden på Eversolos hjemmeside (www.eversolo.dk) samt hos udvalgte forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.