Forside Detail

Få Sonos lytteoplevelser på Strøget i København

-

Med en ny shop-in-shop i Københavns centrum inviterer Elgiganten dig til Sonos lytteoplevelser

Lørdag d. 4. november åbner Elgiganten dørene for en helt unik lytteoplevelse på Strøget i København – den første af sin art i Norden. I det specielt indrettede rum kan man få den mest avancerede Sonos-oplevelse og se, hvordan man skræddersyr sit eget Sonos-system. Man kan blandt andet teste en fuld Dolby Atmos hjemmebiograf, udforske ‘spatial audio’, sammenligne produkter og prøve forskellige stereo-løsninger.

Annonce:

“Vi glæder os utroligt meget til at byde Sonos velkommen i deres nye lokale. Sonos har i mange år været et anerkendt brand i Danmark, og derfor giver det god mening for os at invitere Sonos indenfor i en af vores mest besøgte lokationer. Elgiganten stræber efter at tilbyde alle kunder den nyeste teknologi på markedet. Sonos formår at ramme alle kunders behov – lige fra ønsket om én højttaler til køkkenet og helt op til den helt store multirumsløsning til hele hjemmet. Begge dele kan opleves i denne nye Shop in Shop i vores butik på Strøget,“ fortæller Martin Røpke, som er Sales Specialist Consumer Electronics hos Elgiganten i en udmelding.

Elgiganten Strøget er beliggende Østergade 47, 1067 København K (se på kort)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.