Forside * Featured

“Nothing Chats” – iMessage kommer til Android via uofficiel app

-

Nothing, grundlagt af OnePlus-medstifteren Carl Pei, har i dag annonceret at de er klar til at understøtte Apple iMessage på deres Android mobiler.

Denne nye app, udviklet i samarbejde med beskedplatformen Sunbird, giver Android-brugere mulighed for at sende og modtage iMessage-beskeder direkte fra deres enheder. Alt, hvad brugerne behøver at gøre, er at logge ind med deres eksisterende Apple ID via Nothing Chats-appen.

Hvad angår sikkerhed, er beskeder sendt gennem Nothing Chats end-to-end-krypterede, hvilket sikrer, at hverken Nothing, Sunbird eller nogen tredjepart kan tilgå indholdet af kommunikationen.

Annonce:

 

(Foto: Apple)

Den aktuelle beta-version af appen understøtter allerede en-til-en-chats, gruppechats, live typing indicators, deling af medier i fuld opløsning og voice notes. Men nogle iMessage-funktioner som læsekvitteringer, beskedreaktioner og svar er endnu ikke implementeret. Nothing forsikrer dog, at disse funktioner vil blive tilføjet, når appen forlader sin betafase.

Interessant nok, understøtter Nothing Chats også Rich Communication Services (RCS), en moderne standard for tekstbeskeder, hvilket tyder på en ambition om at skabe en mere robust og alsidig kommunikationsplatform.

 

CEO Carl Pei har desuden udgivet en seks minutter lang video på YouTube, hvor han forklarer konceptet bag Nothing Chats-appen og beslutningen om at integrere iMessage-support, trods Apples tradition for at holde deres tjenester eksklusive for egne enheder.

Appen vil være eksklusivt tilgængelig på Nothings kommende “Phone (2)”-flagskib og bliver lanceret i USA, Storbritannien og EU den 17. november.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.