Forside Nyheder

Prisstigning på Amazon Prime Video

-

Streamingtjenesten Prime Video sætter nu prisen op

Amazon Prime Video har annonceret en prisstigning for deres abonnement. Efter at have opretholdt en stabil pris på 45,- kroner om måneden siden lanceringen, stiger prisen nu til 59,- kroner om måneden. Denne ændring blev meddelt til kunderne via e-mail. Det skriver digitalt.tv

Annonce:

Som begrundelse for prisstigningen forklarer Prime Video, at det er nødvendigt for at fortsætte med at tilbyde kvalitetsindhold og forbedre tjenesten for de nordiske kunder. Den nye pris vil træde i kraft for eksisterende abonnenter i den første faktureringsperiode efter den 18. december 2023.

Selv med denne prisstigning forbliver Prime Video en af de mere overkommelige streamingtjenester på markedet, især da de ikke kræver ekstra betaling for Ultra HD-indhold, hvilket er tilfældet med visse andre tjenester som Netflix og Disney+.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.