Forside Indhold og distribution Musik

PS5-ejere kan få Apple Music gratis i 6 måneder

-
Foto: Shutterstock.com

Sony og Apple giver PS5-ejere mulighed for seks gratis måneder med Apple Music

Apple og Sony har gået sammen om at skabe et tilbud til PS5-ejere, som giver dem mulighed for at opleve Apple Music-streamingtjenesten uden reklamer i op til seks måneder. Det skriver Sony på PlayStations hjemmeside.

Det kan aktiveres ved blot at downloade Apple Music-appen og logge ind på den fra en hvilken som helst PS5-model. Efter de første seks måneder vil brugere blive opkrævet 109 kr pr. måned – prisen for et standardindividuelt Apple Music-medlemskab – for at fortsætte tjenesten.

Annonce:

PS5-ejere, der benytter sig af dette tilbud, er ikke begrænset til at streame Apple Music fra deres konsol alene. Når den første halvårige prøveperiode er startet, kan musikken nydes på alle understøttede enheder, herunder Windows-pc’er, Android-telefoner og alle Apple-enheder.

Tilbuddet er åbent for både nye abonnenter og “kvalificerede tilbagevendende” Apple Music-kunder i et år, frem til den 15. november 2024.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.