Forside Produkter HiFi & Surround

Tangent Ampster TV II Lander i Butikkerne

-

Danske Tangent har lanceret deres nyeste produkt, Tangent Ampster TV II, som nu er til salg efter debut på High End Show i München. Denne nyankomne i Tangents familie af audioprodukter lover at give hjemmeunderholdning et hifi-præg.

Tangent Ampster TV II er skabt som et alternativ til de gængse soundbars. Det muliggør anvendelsen af eksisterende passive højttalere sammen med moderne TV-apparater, hvilket vækker nyt liv i yndlingshøjttalerne uden at gå på kompromis med nutidens teknologiske krav.

Annonce:

Udstyret med den nyeste Bluetooth 5.0 HD-teknologi og en HDMI-indgang, integrerer forstærkeren sømløst med TV, hvor den tændes og slukkes i takt med skærmen og tillader kontrol af lydstyrken direkte via TV’ets fjernbetjening.

 

Med sine 2 x 50 watt giver den kraft til at drive de fleste højttalere og har et lavt energiforbrug, når den står i standby. For dem, der ønsker at tilføje lidt mere bund til deres lytteoplevelse, er der mulighed for at tilslutte en subwoofer.

Ampster TV II har en indbygget strømforsyning, der ifølge Tangent sikrer konstant høj ydeevne.

Pris og levering

Ampster TV II er tilgængeligt i butikker fra november 2023, og koster 1.499,- DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.