Forside * Featured

YouSee og Telmore Musik indgår aftale med r8Dio

-

Streamingtjenesterne YouSee Musik og Telmore Musik har indgået en eksklusiv aftale med radiokanalen r8Dio. Denne aftale markerer første gang, at r8Dios live-radio bliver tilgængelig uden for deres egen app.

“Vores mål er at nå ud til hele Danmark og blive landets førende kommercielle taleradio,” udtaler Clara Mai Kunstmann, administrerende direktør for r8Dio i en pressemeddelelse til recordere.dk. “Samarbejdet med YouSee og Telmore er en fantastisk chance for at udbrede kendskabet til vores kanal.”

Annonce:

R8Dio, der er kendt for sin satire, har en ejerkreds inklusive komikere som Brian Lykke, Kasper Nielsen, Frederik Cillius og Rasmus Bruun, samt mediepersonlighederne Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

 

Eksklusiv satire for YouSee og Telmore Brugere

Den nye aftale betyder, at brugerne af YouSee Musik og Telmore Musik får eksklusiv adgang til r8Dios indhold, herunder populære programmer som “Den korte r8Dioavis” med Kirsten Birgit Schøits Kretz Hørsholm. Pelle Svindborg, Ledende Chefredaktør for YouSee Musik og Telmore Musik, udtrykker stor begejstring: “Vores brugere får nu adgang til noget af Danmarks bedste satire. Med over 100 millioner musiknumre og mere end 100 radiokanaler, styrker denne aftale vores position på markedet betydeligt.”

I december vil der være rig mulighed for at få sjove lytteoplevelser fra r8Dio. Fredag den 1. december vil der nemlig blive sendt live fra den årlige nisseafbrænding kl 17, og hver fredag kl 15 i december vil r8Dio sende lytterne godt afsted til weekendens julefrokoster med ølsmagning og satire.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.