Forside * Nyheder

Podimo rykker ind hos Telia og Call me

-

Telia og Call me vil inkludere podcasts fra Podimo i abonnementerne

Inden årets udgang får kunder hos Telia og Call me, der abonnerer på mobil-, bredbånd- eller mobilt bredbånd, gratis adgang til Podimos omfattende udvalg af kvalitetspodcasts. Det fortæller Telia i en udmelding.

Annonce:

Denne nye service er reklamefri og omfatter originale og eksklusive podcasts, herunder navne som Mads Steffensen, Geggo & Cengiz, og titler som ‘Det, vi taler om’ og ‘Fries Before Guys’. Podimo, tilgængelig globalt, kan lyttes til, såfremt appen er downloadet i Danmark.

Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning, understreger, at denne tilføjelse møder en voksende efterspørgsel efter samlede løsninger inden for mobiltelefoni, internet og streaming, samt et ønske om højere kvalitet.

Emilie Korning fra Podimo udtrykker også begejstring for partnerskabet med Telia, som er en del af en række samarbejder i 2023. Dette samarbejde sigter mod at udvide adgangen til deres lydunivers af høj kvalitet.

Podimo tilføjer til Telias eksisterende underholdningsudbud, der allerede inkluderer Netflix, HBO Max, Viaplay, Spotify, TV 2 Play og Discovery+.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.