Forside * Featured

YouTube tager næste våben i brug i kamp mod adblockere

-

Brugere med adblockere møder nu et nyt våben fra YouTube, hvis de kan se at brugere anvender en adblocker.

YouTube har taget et nyt skridt mod brugere, der anvender adblockere for at undgå reklamer på platformen. De, der hverken ønsker at se reklamer eller tegne et betalt abonnement, står nu over for en ny forhindring: en fem sekunders pause før videolæsning. Denne udvikling er bekræftet af kommunikationschefen for YouTube, Christopher Lawton, over for The Verge.

Annonce:

Denne ændring har vakt debat blandt brugere, især da mange i begyndelsen troede, at problemet var isoleret til Firefox-browseren. YouTube-chefen har dog slået fast, at dette ikke er tilfældet.

For nylig annoncerede Google en betydelig ændring i Chrome-browseren, der vil påvirke uBlock Origin, en populær reklameblokeringsudvidelse. Dette skridt er det seneste i en langvarig konflikt mellem uafhængige udviklere, der skaber værktøjer til at blokere reklamer, og store virksomheder, der stræber efter at vise reklamer på internettet. Aktuelt tyder det på, at Google intensiverer sine bestræbelser på at modarbejde reklameblokeringsværktøjer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.