Forside * Featured

Avis: Her er Sonos ambitiøse roadmap for 2024-25

-
Foto: Shutterstock.com

Sonos kommer ikke til at ligge på den lade side næste år, hvis vi skal tro erhvervsmediet Bloomberg

I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig, har Sonos taget en ambitiøs drejning for at skabe nye strømninger i markedet. Dette hvis vi skal tro Mark Gurman fra erhvervsmediet Bloomberg, en journalist som har specialiseret sig i at afsløre produktnyheder og strategier for primært Apple, men nu også andre selskaber som Sonos.

I seneste ‘Power On’ nyhedsbrev fra Bloomberg der lister Mark Gurman sit bud på Sonos roadmap for 2024/25 – baseret på sit kildenet. Holder det vand, så afslører det et spændende sortiment af nye produkter, der spænder fra hovedtelefoner til en set-top-boks til tv, samt en række innovative højttalere og meget mere.

Annonce:

Vi havde allerede hørt rygter om noget af det, som hovedtelefoner, settop boks og en ny premium soundbar, men denne roadmap føjer flere detaljer til de mulige Sonos-nyheder for næste år og lidt ind i 2025.

Ifølge Bloomberg er Sonos på vej med disse nyheder:

  • Passport App Opdatering: Forventet i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024, vil denne opdatering gøre det muligt for brugere at styre mobile produkter mere effektivt.
  • 8-Tommers Loftshøjttalere: Planlagt til første halvdel af 2024, lover disse højttalere en forbedret lydoplevelse i hjemmet.
  • Hovedtelefoner: Disse er forventet i første halvdel af 2024 og repræsenterer Sonos’ første dyk ind i hovedtelefonmarkedet.
  • Sonos Roam 2: Forventes midt i 2024, en opdatering til det populære bærbare højttalerprodukt.
  • Sonos Voice Control 2.0: En forbedret stemmestyringsfunktion, der lanceres i slutningen af 2024.
  • Sonos Era 100: Et produkt målrettet virksomheder, sat til lancering i 2024.
  • Ny High-End Forstærker: Forventes i anden halvdel af 2024, lover at hæve barren for lydkvalitet.
  • Ny High-End Soundbar: Planlagt til slutningen af 2024, udvider dette Sonos’ tilstedeværelse i hjemmeunderholdning.
  • TV Set-Top Box: En spændende tilføjelse, forventet i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025.
  • Ny Subwoofer: Planlagt til 2025, og lover at forbedre basoplevelsen i Sonos’ systemer.

Til trods for Sonos aggressive planlægning af nyheder, er der en vis skepsis inden for virksomheden selv. Dette især vedrørende de to store nye satsninger: hovedtelefoner og video. Tv-markedet er allerede ekstremt mættet, så meget at selv Apple har haft svært ved at bryde igennem på hjemmemarkedet USA med deres Apple TV. Hovedtelefonmarkedet er ligeledes hårdt konkurrencepræget, med mange aktører.

Sonos strategi synes at være fokuseret på at fremhæve deres audiofile brand og evnen til at finjustere lyden. Spørgsmålet er, om dette vil være nok til at skille dem ud i et allerede overfyldt marked. Tiden vil vise, hvordan de nye Sonos-produkter vil blive modtaget af forbrugerne, og om deres satsninger vil bære frugt i de kommende måneder og år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.