Forside * Featured

EasyPark ramt af cyberangreb: Datalæk påvirker kunders data

-

EasyPark, en af de førende aktører inden for digital parkeringsservice, er blevet offer for et cyberangreb, som har resulteret i en læk af kundedata. Selvom de lækkede oplysninger beskrives som ikke-følsomme, har denne hændelse rejst spørgsmål om datasikkerhed og privatlivets fred for EasyParks brugere.

EasyPark reagerede prompte på angrebet ved at implementere en række sikkerhedsforanstaltninger for at minimere skaderne. Selskabet sikrede kontinuiteten af deres tjenester og underrettede de relevante myndigheder om hændelsen.

Annonce:

Berørte Kunder og Potentiel Risiko:

EasyPark har identificeret, at visse kunder kan være berørt af lækken. Oplysninger som navne, telefonnumre, fysiske adresser og e-mailadresser kan være kompromitteret. Det er også nævnt, at visse cifre fra kunders betalingskort kan være blevet tilgået, men disse oplysninger alene er ikke nok til at foretage betalinger. EasyPark understreger, at ingen kombination af de stjålne data kan anvendes til at foretage uautoriserede betalinger.

I kølvandet på denne hændelse opfordrer EasyPark deres kunder til at være særligt opmærksomme på potentielle phishing-forsøg. Cyberkriminelle kan udnytte sådanne situationer til at lokke yderligere informationer fra ofrene.

EasyPark beklager

EasyPark har offentligt beklaget hændelsen og forsikrer, at de tager beskyttelsen af personlige data alvorligt. Selskabet har lovet at holde sine kunder opdateret om udviklingen i situationen og eventuelle yderligere skridt, der vil blive taget for at styrke datasikkerheden.

Du kan læse hele redegørelsen fra EasyPark her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.