Forside * Nyheder

Elgiganten klar til åbning i Lyngby Storcenter

-
Foto: Elgiganten

Fredag d. 8/12 åbner Elgiganten sin første butik i Lyngby Storcenter

Kunder i Lyngby og omegn kan se frem til fantastiske tilbud på elektronik og hvidevarer, da Elgiganten åbner en stor ny butik i Lyngby Storcenter. Butikken, som åbner d. 8. december, vil være på to etager og dække over 1.600 kvadratmeter. Den vil indeholde et omfattende udvalg af produkter, herunder et stort gaming-område og en af Danmarks største Apple shop-in-shop butikker.

Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten, udtrykker sin begejstring for åbningen og den nye beliggenhed. Han ser frem til at blive en del af bylivet i Lyngby og forventer, at butikken vil tiltrække mange glade kunder, takket være sin placering blandt populære nabobutikker i området.

Annonce:

Butikken vil også introducere et nyt telekoncept med et bredt udvalg af mobiltelefoner og en af Danmarks største Apple shop-in-shops. For gaming-entusiaster vil der være et omfattende område dedikeret til spil og virtual reality.

Casper Didriksen von der Ahé, centermanager i Lyngby Storcenter, ser åbningen som et vigtigt skridt i at imødekomme kundernes behov og tilføje mere til shoppingoplevelsen. Jesper Faurholdt fra Danske Shoppingcentre, som driver Lyngby Storcenter, deler denne holdning og betragter åbningen som et vigtigt skridt i deres mål om at drive landets bedste shoppingcentre. Han er overbevist om, at Elgiganten vil bidrage positivt til kundetilfredsheden og shoppingoplevelsen i centret.

 

Sted

Elgiganten Lyngby
Lyngby Storcenter 1
Klampenborgvej 248, st, dør 130
2800 Kongens Lyngby

Se på kort

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.