Forside * Featured

Google TV bliver hurtigere og mere smidig

-
Foto: Shutterstock.com

Google TV modtager markante performance-forbedringer: Hurtigere, lettere og mere effektivt

Google TV står til at modtage endnu en opdatering, der forbedrer ydeevnen markant. Efter opdateringen kan brugerne nyde hurtigere indlæsningstider og mindre hukommelsesforbrug, hvilket øger den samlede brugeroplevelse.

Tidligere har brugere af Google TV-drevne enheder, som streaming sticks og TV’er, oplevet langsom ydeevne. En tidligere opdatering i år tog hul på dette problem ved at introducere hurtigere opstartstider, mere flydende animationer og mindre RAM-forbrug. Google erkender dog, at der stadig er plads til forbedringer, da Google TV stadig nogle gange kan virke sløvt, og anbefalingerne kan tage lang tid at indlæse og gennemse. I et svar på det har Google annonceret yderligere performance-forbedringer.

Annonce:

I en udmelding nævner Google optimeringer i indlæsningen af TV-anbefalinger og hukommelsesforbrug. Flere systemapps er blevet simplificeret for at være mindre belastende. Disse tiltag mindsker hukommelsesforbruget og gør navigationen mere flydende. App-indlæsningstider er også reduceret, så apps åbner og indlæser indhold hurtigere.

Google har også forbedret svartiden for flere funktioner på startskærmen, som forudindlæsning af rækker med film og serier, samt optimeret indlæsning af faner og søgefunktioner. Derudover er der foretaget ændringer i enhedens opsætning for at reducere størrelsen på forudinstallerede apps, som ikke anvendes.

Et andet problem, begrænset lagerplads, er også blevet adresseret endnu engang, især for enheder som Chromecast med Google TV. Googles fortsatte bestræbelser på at frigøre så meget plads som muligt er derfor vigtige.

Live TV-funktionaliteten i Google TV har også fået forbedringer, med to nye sektioner: Seneste og Lokale nyheder, der giver hurtig adgang til nyligt streamede live-tv-kanaler og lokale nyhedskanaler.

Google fortæller, at alle disse forbedringer i ydeevne og lagerplads er ved at blive implementeret på Google TV-enheder verden over. Det er dog endnu uklart præcis hvornår, udover at det formentlig er nært forestående.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.