Forside * Featured

iPhone 13 og 14 opgraderes til Qi2-opladning med iOS 17.2

-

Når Apple frigiver iOS 17.2 vil der være nyheder til brugere af iPhone 13 og 14 mht. trådløs opladning

Apple netop frigivet ‘release candidate’ til iOS 17.2, som betyder at den endelige version er lige på trapperne. Den nye firmware bringer støtte til Qi2 trådløs opladning til iPhone 13- og iPhone 14-seriens smartphones, ifølge opdateringsnotaterne. Det skriver 9to5mac

Annonce:

De seneste iPhone 15 og 15 Pro understøtter allerede Qi2. Men iPhone 13 og 14 kommer ikke får sent til fadet, da der endnu ikke er nogen Qi2-opladere på markedet, men det kan ændre sig snart.

Qi2 tilføjer en MagSafe-lignende ring af magneter til Qi trådløse opladningsstandard og øger opladningshastigheden til 15W. For Android-telefoner betyder det hurtigere, mere bekvem trådløs opladning og adgang til det enorme økosystem af magnetiske trådløse opladere, der er opstået for at understøtte MagSafe iPhones.

For iPhones betyder det MagSafe-hastighed opladning uden at betale MagSafe-priser. Lige nu, hvis du oplader en iPhone på en magnetisk trådløs oplader, der ikke er MagSafe-certificeret, topper opladningshastighederne på 7,5W, men hvis du bruger en MagSafe-certificeret oplader (som er dyrere end andre trådløse opladere), vil du se hastigheder op til 15W.

De største ubekendte er opladningshastighederne, du får, når du placerer en iPhone 13 eller 14 på en Qi2-oplader. Mens Apple tidligere bekræftede over for The Verge, at iPhone 15-familien vil oplade med op til 15W på Qi2-opladere, undlod de på det tidspunkt at angive, om Qi2 ville komme til tidligere iPhones, og indtil videre har de ikke eksplicit sagt, at 13- og 14-telefonerne vil oplade ved 15W på Qi2-opladere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.