Forside * Featured

Microsoft Copilot AI-assistent klar på iPhone, iPad og nogle Macs

-

Microsofts version af ChatGPT – Copilot – er nu tilgængelig som app på flere af Apple-enhederne

Microsoft Copilot, en chatassistent med AI-funktioner, er nu tilgængelig i App Store til brug på iPhone og iPad. Denne lancering antyder også en kommende version til Mac. Det skriver Appleinsider

Annonce:

Tidligere var Microsoft Copilot kun tilgængelig via Chrome-browseren på computere. Denne chatassistent, som er drevet af OpenAI’s GPT-4 og DALLE 3 teknologier, tilbyder en række funktioner som at udføre opgaver, generere billeder og opsummere tekst.

Denne alsidige assistent kan hjælpe med alt fra at formulere e-mails til at opdatere et CV. Den fulde Copilot-oplevelse er nu tilgængelig på mobile enheder.

En særlig egenskab er dens evne til at generere AI-baserede billeder ved hjælp af DALLE. Brugere kan anvende prompts til at skabe nye kunstneriske stilarter, udvikle brandidentitet, skabe tilpassede baggrunde eller visualisere storyboards til videoer.

Appen er aktuelt kun tilgængelig for iPhone og iPad-brugere gennem App Store. Den understøtter dog også Mac-enheder, forudsat at de har en M1-processor og kører macOS Sonoma. For at bruge appen på iOS- og iPadOS-enheder, kræves minimum version 15 af disse operativsystemer.

Find Microsoft Copilot i App Store her

 

Se også

Copilot har fået sin egen Android-app – også på dansk

New York Times vil udrydde ChatGPT og Copilot

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.