Forside * Nyheder

OnePlus 12: Lanceret i Kina i dag

-

OnePlus har netop annonceret lanceringen af den ventede OnePlus 12 på det kinesiske marked.

OnePlus 12 kommer med Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform, der leverer 30% hurtigere CPU og 25% hurtigere GPU, samtidig med at forbedre strømeffektiviteten med 10%. OnePlus 12 er en af de første mobiler til at komme med 3. generation af Snapdragon 8.

Annonce:

OnePlus 12 kommer også med LPDDR5X RAM og UFS 4.0 ROM.Desuden kommer den med en ny 120Hz 2K Super Fluid AMOLED-skærm med LTPO og en maksimal lysstyrke på 4.500 nits, hvilket sikrer en lysstærk skærmoplevelse.

Batteri og Opladning

Smartphonen kommer med 100W SUPERVOOC hurtigopladning og 50W AIRVOOC trådløs opladning, og et 5.400 mAh dual-cell batteri. Det nye Dual Cryo-velocity Cooling System forbedrer køleeffektiviteten, hvilket sikrer en behagelig og kølig brugeroplevelse selv under høj ydeevne.

OnePlus 12 introducerer 4. generations Hasselblad for Mobile, der tilbyder nye avancerede fotofunktioner. Med et tredobbelt kamerasystem, inklusiv et LYT808 50MP hovedkamera (udviklet i samarbejde med Sony), et OV64B 64MP 3X periskop-telefoto, og et IMX581 48MP ultravidvinkelkamera, er der mulighed for at tage gode billeder både tæt på og på distancen.

Designet af OnePlus 12 er en videreudvikling af den tidligere OnePlus 11. Med bløde, naturinspirerede designelementer og skarpe linjer, kommer OnePlus 12 i en Flowy Emerald-farvevariant, inspireret af Dart River’s flydende natur.

 

OnePlus 12 er planlagt til lancering i Danmark sammen med andre produkter i starten af 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.