Forside * Featured

Sony lancerer hjælpemiddel-controller til PS5

-

Nu har PlayStation 5-gamere fået en ny mulighed for valg af controller tilpasset spillere med handikap

Sony har officielt lanceret deres første PlayStation 5-controller designet specielt til spillere med handicap, kaldet “Access Controller”. Denne nye controller er udviklet i samarbejde med handicapgamingsgrupper som AbleGamers, Stack-Up og SpecialEffect.

Annonce:

Controlleren har et unikt cirkulært design og kommer med en række forskellige knapkapper samt tre stickkapper, som kan udskiftes for at imødekomme den enkelte spillers specifikke behov. Desuden er controlleren designet til at kunne hvile på en flad overflade, hvilket kan være nødvendigt for nogle spillere.

Den kan også tilpasses via den medfølgende PS5-software, hvilket gør det muligt at konfigurere op til 30 individuelle kontrolprofiler fra PS5-konsolindstillingerne. Man kan gemme tre profiler på Access-controlleren og hurtigt skifte imellem dem med en dedikeret knap, hvilket gør det nemt at bruge den mest passende kontrolopsætning og knapfunktioner til det, der sker i spillet.

Pakningen til Access-controlleren er også designet med tilgængelighed for øje. Den har praktiske løkker, som kan trækkes fra enten venstre eller højre side, og pakningen åbner for at afsløre interne løkker, der gør det nemt at få controlleren ud, samt forskellige rum til at organisere de udskiftelige knap- og stickkapper.

Sony har desuden inkluderet fire 3,5 mm porte på Access-controlleren, som kan bruges til at tilslutte andre tilbehør og periferiudstyr. Logitech har allerede annonceret, at de vil sælge et adaptivt gaming-kit specifikt til Access-controlleren, hvilket giver spillere mulighed for at tilslutte fire yderligere knapper og udløsere. Dette kit vil blive sat til salg senere i 2024

Pris og tilgængelighed

Sony Access controller for PS5 koster fra 650 kr.

Se forhandlere og dagspris

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.